Platinum Dakdekkers

Stormschade

Heeft uw dak schade opgelopen door een storm? Bel Platinum Dakdekkers voor een snelle en effectieve oplossing voor alle soorten stormschade.

Zoek niet verder

Het juiste dakdekkersbedrijf vinden? Platinum Dakdekkers biedt u een professionele werkwijze aan waarbij uw dakproblemen snel en secuur worden opgelost. Onze vakbekwame dakdekkers hebben meer dan 20 jaar ervaring op de daken en worden regelmatig bijgeschoold, zodat we altijd up-to-date blijven! Inderdaad, Platinum Dakdekkers heeft een passie voor dakdekken en dit vertaalt zich in een tevreden klantenkring. We zijn pas tevreden en klaar met de klus wanneer u als klant tevreden bent! Onze garantie aan u is onze kwaliteitscontrole die we uitvoeren na elke oplevering. We voeren dakwerkzaamheden uit door heel Nederland en zijn een all-in bedrijf waarop u kunt rekenen, zelfs bij stormschade. Ontdek meer over de diensten die we aanbieden op onze gebruiksvriendelijke website en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft.

Spoed bij stormschade

Wanneer er een storm over het land raast, staat onze telefoon roodgloeiend en draaien onze dakdekkers overuren. Stormen met windkracht zeven of hoger komen helaas jaarlijks voor in Nederland en veroorzaken vaak miljoenen euro’s aan schade! In veel gevallen is er spoed geboden, omdat de schade aan het dak dusdanig is dat er lekkage is of omdat bijvoorbeeld een omgevallen boom voor grote ravage heeft gezorgd. Als er dringend werk aan de winkel is, kunt u dag en nacht rekenen op onze spoedservice. Aarzel niet en neem nu contact met ons op! Dit kan 24/7, uw dakprobleem wordt snel en efficiënt verholpen.

Wacht niet!

Het is belangrijk om indien nodig actie te ondernemen, maar wacht tot de storm is gaan liggen om fysieke schade aan uzelf te voorkomen! U kunt wel alvast uw verzekeraar op de hoogte brengen en aangeven dat u foto’s en videomateriaal zult doorsturen. Het is van groot belang om de opgelopen schade vast te leggen en te inventariseren voordat u eventueel puin begint op te ruimen. Neem contact op met Platinum Dakdekkers, die snel ter plaatse zal zijn om de stormschade te repareren. Wacht niet en kom in actie, want schade aan uw dak kan lekkage tot gevolg hebben. Als regenwater naar binnen komt, wordt de situatie alleen maar erger. Waterschade is een serieus probleem en kan leiden tot hoge kosten. Zorg er dus voor dat gaten of lekkages snel worden gedicht. Elke minuut telt!

Platinum

Schade repareren

Elk type dak heeft zo zijn zwakke punten. Zo kunnen er op uw hellend dak losse dakpannen verschuiven en bij uw platte dak kan het bitumen, wanneer het niet goed is bevestigd, plotseling een opening veroorzaken waardoor regen uw huis binnendringt. Uw dakpannen zijn mogelijk beschadigd omdat een grote tak van het nabijgelegen stadspark op uw pannendak is terechtgekomen of de windhoos heeft uw dakgoot losgerukt. Hagelstenen kunnen alle dakpannen in slechts enkele minuten tijd vernielen. De loodslabben rond de schoorsteen zijn weggewaaid of de schoorsteenkap heeft het begeven. Misschien kunt u zelf deels de schade repareren of puinruimen, maar wat de omvang van de schade ook is, u kunt rekenen op Platinum Dakdekkers voor een professionele en efficiënte oplossing. Wij vervangen, repareren en renoveren de opgelopen schade aan uw dak, schoorsteen en dakgoot.

Kan ik stormschade voorkomen?

Ja hoor, het is zeker mogelijk om schade te minimaliseren of zelfs te voorkomen met de volgende maatregelen. Controleer regelmatig alle mogelijke onderdelen rond uw huis, tuin, garage of schuur die los kunnen komen en maak ze stevig vast, zoals dakgoten, regenpijpen, zonnepanelen, airconditioners, metalen schoorsteenpijpen langs de gevel, luifels, en meer. Denk ook aan uw dak en schakel ons in voor uw jaarlijkse dakinspectie, waarbij uw dakbedekking en schoorsteen worden gecontroleerd.

Als er storm wordt verwacht, sluit dan uw poorten, ramen (inclusief dakramen en dakkoepels) en deuren. Rol zonnewering, rolluiken of andere inklapbare items op, klap ze in of maak ze extra vast indien mogelijk. Snoei takken van bomen of struiken die mogelijk kunnen afknappen bij hevige wind. Houd uw planten en bomen dus kort en compact, zodat storm weinig impact heeft en ze minder snel beschadigd raken. Volg deze tips en u zult mogelijk weinig of geen schade ondervinden. Natuurlijk kunnen ongevallen altijd gebeuren. Als u toch schade heeft door een storm, neem dan gerust contact op met onze behulpzame dakexperts van Platinum Dakdekkers.

Uitstekende garantie

Platinum Dakdekkers staat altijd klaar om aan uw wensen te voldoen met de juiste aanpak. We bieden een eersteklas en snelle service, met uitstekende garantie. Door middel van punctuele en eerlijke communicatie met onze klanten, gecombineerd met onze authentieke expertise, zorgen we ervoor dat uw dakprobleem altijd netjes wordt opgelost. Onze diensten zijn beschikbaar door heel Nederland en we zijn gespecialiseerd in spoedreparaties en renovaties van platte daken, met verschillende teams om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze gedetailleerde prijsopgaven bieden een uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit, en we voorzien u tevens van professioneel advies. Neem contact op met Platinum Dakdekkers voor stormschade, lekkages of uw jaarlijkse dakinspectie.

Deskundig en gediplomeerd personeel.

Neem Contact Op

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen en behoeften. U kunt via dit formulier ook een gratis dakinspectie aanvragen. Wij staan klaar om u te helpen!

Telefoonnummer

085 - 060 2750

E-mailadres

info@platinum-dakdekkers.nl

Ons hoofdkantoor

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam