Platinum Dakdekkers

Gratis Dakinspectie

Bij Platinum Dakdekkers bieden we gratis dakinspecties om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Dakexpert

Bent u goed voorbereid om op hoogte te klussen? Beschikt u over de juiste kennis en gereedschappen? Klussen op hoogte brengen altijd risico’s met zich mee, en zelfs als u een ervaren klusser bent, raden wij af om zelf het dak op te gaan. Ook voor het inspecteren van uw dak is het verstandig om een professioneel bedrijf in te schakelen. Platinum Dakdekkers kan niet alleen alle werkzaamheden uitvoeren, maar biedt ook gratis dakinspecties aan! Met ons bedrijf, dat al sinds 2004 bestaat, kunt u rekenen op ervaren en vakkundige dakdekkers. Onze dakdekkers zijn professioneel geschoold en krijgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, innovatieve oplossingen en regelgeving met betrekking tot dakwerkzaamheden. Ga niet over één nacht ijs en roep de hulp in van vakmensen die niet alleen uw dak opgaan, maar mogelijk ook nog eens veel sneller en professioneler te werk gaan. Wilt u samenwerken met een dakexpert? Neem contact op met Platinum Dakdekkers voor professioneel advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom inspecteren? 

Dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring in de dakdekkersbranche zijn wij ervan overtuigd dat inspectie een essentieel onderdeel is van het hebben van een dak dat in optimale conditie verkeert. Een dak dat te allen tijde waterdicht en veilig is, wordt regelmatig geïnspecteerd. Onze ervaring heeft ons geleerd dat een dak dat wordt verwaarloosd vroeg of laat problemen zal geven, met vaak hogere kosten tot gevolg. Daarentegen leidt periodieke dakinspectie tot tijdige zorg, onderhoud en reparaties, wat resulteert in een waterdicht dak – precies zoals een dak hoort te zijn! Voorkom lekkages en onverwachte kosten door te kiezen voor periodieke dakinspectie van Platinum Dakdekkers. Vraag nu uw gratis dakinspectie aan en geniet zorgeloos van uw woning.

Professioneel en secuur

Het is van groot belang om een dakexpert in te schakelen die deze klus grondig voor u uitvoert. Alleen een professional kan potentiële dakproblemen herkennen, kent de zwakke plekken van een dak en inspecteert alle hoeken en spleten. U begrijpt ongetwijfeld het belang van anticiperen en dat dit werk is voor een specialist. Platinum Dakdekkers begrijpt als geen ander het belang van een dak in topconditie en biedt u daarom een professionele en nauwkeurige dakinspectie aan. U kunt eenvoudig een dakinspectie aanvragen via ons invulformulier, WhatsApp of door onze vriendelijke medewerker te bellen, die u zo snel mogelijk zal helpen.

Dakinspectie voor hellende en platte daken

Platinum Dakdekkers weet als geen ander dat verschillende soorten daken verschillende benaderingen vereisen en hun eigen zwakke en sterke punten hebben. Ook de manier waarop we toegang tot uw dak krijgen kan verschillen, dus ervaring is van groot belang. Platinum Dakdekkers beschikt over de juiste kennis en materialen om veilig te werken op zowel hellende als platte daken! Dankzij onze expertise in verschillende dakbedekkingsmaterialen kunnen we uw pannendak, bitumen dak, EPDM dak of welk ander dak dan ook inspecteren. Aarzel niet en vertrouw op dakdekkers met ervaring en expertise, neem vandaag nog contact met ons op voor uw periodieke dakinspectie.

100% gratis

Platinum Dakdekkers begrijpt het belang van een droog en comfortabel huis, en daarom bieden wij onze uitstekende dakinspectiedienst gratis aan. U kunt erop vertrouwen dat wij uw dak grondig inspecteren, zodat u op de hoogte bent van de conditie ervan. Op basis van onze bevindingen kunt u zelf beslissen of u het aanbevolen onderhoud of reparatie wilt laten uitvoeren. Als uw dak in topconditie is en er voorlopig geen actie nodig is, komen we graag een volgende keer terug voor een gratis inspectie. Er zijn enkel voordelen aan een dakinspectie. Nu u dit leest, is dit het uitgelezen moment om een afspraak te maken en deze in uw agenda te plaatsen. Wacht niet langer en maak gebruik van onze gratis dakinspectieservice om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft!

Voorkom problemen en maak een afspraak 

Moeilijk? Nee! Het is inderdaad van groot belang om regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren om lekkage en grotere kosten te voorkomen. Lekkage kan vaak al geruime tijd aanwezig zijn voordat het zichtbaar wordt aan de binnenkant van uw woning, en kan leiden tot schade aan het houtwerk, isolatie, en zelfs de stabiliteit en sterkte van uw dakconstructie in gevaar brengen. Bovendien kan het leiden tot schimmelvorming, wat gezondheidsproblemen zoals overgevoelige of allergische reacties aan de luchtwegen, huidproblemen, of pijn aan de gewrichten kan veroorzaken. Platinum Dakdekkers begrijpt de impact van periodieke dakcontroles en biedt graag deze dienst aan. U kunt eenvoudig een afspraak maken via ons formulier op onze website, via Whatsapp of telefonisch. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u duidelijke informatie te geven en een afspraak in te plannen. Wacht niet langer en zorg voor de gezondheid en veiligheid van uw dak en uw woning door een dakinspectie in te plannen bij Platinum Dakdekkers!

Deskundig en gediplomeerd personeel.

Neem Contact Op

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen en behoeften. U kunt via dit formulier ook een gratis dakinspectie aanvragen. Wij staan klaar om u te helpen!

Telefoonnummer

085 - 060 2750

E-mailadres

info@platinum-dakdekkers.nl

Ons hoofdkantoor

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam