Platinum Dakdekkers

Dakonderhoud

Platinum Dakdekkers biedt uitgebreide dakonderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft. Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Onze professionele aanpak

Dakonderhoud is veruit de meest onderschatte en ondergewaardeerde klus onder de dakwerkzaamheden. Het is echter van groot belang dat deze klus wordt uitgevoerd als u wilt dat uw dakbedekking lang meegaat. Platinum Dakdekkers is zo’n bedrijf dat deze klus serieus aanpakt. Wij zorgen niet alleen voor de uitvoering ervan, maar geven ook het juiste advies en lossen eventuele andere problemen op. Uw dak krijgt bij ons een volledige inspectie met facelift! Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak werken wij alleen met gecertificeerde en enthousiaste dakdekkers. Dagelijks geven wij ons beste en bieden wij garanties bij onze uitgevoerde werkzaamheden. U kunt vertrouwen op Platinum Dakdekkers voor een perfect waterdicht resultaat!

Het belang van onderhoud plegen

Wilt u ervoor zorgen dat uw dak lang meegaat en de verwachte levensduur bereikt? Dan is inspectie en onderhoud een absolute noodzaak! Mos, algen en ander groen groeien graag op uw dakpannen, dakgoten en bitumen dakbedekking. Als u dit niet stopt, zal uw dak harder worden aangetast en kan corrosie het slijtageproces versnellen. Rondvliegende takken, bladeren en ander vuil kunnen uw afvoer verstoppen en extra belasting op uw dak veroorzaken. Dakgoten en andere dakbedekking, zoals bitumen, kunnen lekkage krijgen door de aanwezigheid van verzurende stoffen in stilstaand water. Een verwaarloosde schoorsteen kan ook verder verslechteren en lekkage of slechte trek veroorzaken. Oud cement scheurt en brokkelt verder af, wat ook kan leiden tot lekkage als er geen onderhoud wordt uitgevoerd. En zo kunnen we nog even doorgaan. Op de hoogte blijven van de staat van uw dak en de nodige acties ondernemen is essentieel. Voor een goed functionerend dak en een lange levensduur is regelmatig onderhoud noodzakelijk, neem dit maar van ons aan!

Werkzaamheden en teamwork

Platinum Dakdekkers heeft een professioneel team klaarstaan om uw dak te reinigen, af te stomen, af te schrobben en indien nodig te voorzien van een beschermende laag of reparatie. Hierdoor krijgt uw dak een tweede leven en ziet het er weer uitstekend uit! Omdat elk dak anders is en daarom een andere behandeling nodig heeft, variëren de werkzaamheden per dak. De meest voorkomende werkzaamheden bij dakonderhoud zijn het volledig reinigen van uw dak, dakgoot en hemelwaterafvoer. Ook inspecteren we uw dak en herstellen we preventief problematische gebieden. Als we kleine gebreken vinden, herstellen we deze meteen om overlast tot een minimum te beperken. Naast het uitvoeren van onderhoud aan uw dak, helpt ons team u ook graag bij het onderhouden van het houtwerk. Bijvoorbeeld, als u onlangs last heeft gehad van een lekkage, is de kans groot dat het houtwerk van uw dak is aangetast. Vocht dat tijdens een lekkage uw huis binnenkomt, trekt namelijk in het hout en veroorzaakt rottende plekken. We zorgen ervoor dat deze rottende plekken zo goed mogelijk worden hersteld om verdere complicaties te voorkomen. Tot slot zorgen wij ervoor dat de werkplek volledig schoon achtergelaten wordt en dat het afval op een verantwoorde manier wordt afgevoerd, in overleg met u. We beschikken over speciale machines, apparatuur en producten om deze klus voor u te klaren. U kunt getuige zijn van ons uitstekende teamwork, omdat we precies weten hoe we deze klus moeten aanpakken voor een vlot verloop en een efficiënt resultaat.

Wanneer onderhoud uitvoeren?

Als uw dak tussen de 5 en 15 jaar oud is, raden wij aan om eens per twee jaar dakonderhoud uit te laten voeren aan zowel uw dakbedekking als het houtwerk van uw dak. Als uw dak al wat ouder is, is het raadzaam om ervoor te kiezen om het dakonderhoud eens per jaar te laten uitvoeren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de kans op lekkage minimaal is! Onze dakspecialisten geven u graag een passend advies op maat over het uitvoeren van dakonderhoud. We bespreken graag met u hoe vaak onderhoud in uw situatie nodig is en welke vorm van onderhoud het meest geschikt is. Platinum Dakdekkers helpt u graag verder bij het vinden van de gepast behandeling voor uw dak!

Ja, maar hoeveel gaat dit kosten?

Het dak is ongetwijfeld één van de belangrijkste onderdelen van uw huis. Daar kunnen wij het vast over eens zijn en het moet dus goed onderhouden worden. Goed dakonderhoud voorkomt onder meer lekkages en schade aan uw dakbedekking en andere delen, zoals de schoorsteen, dakgoten en het houtwerk. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten van dakonderhoud? Op deze vraag is geen eenduidig antwoord mogelijk, want ieder dak is anders. Ten eerste moet er gekeken worden naar wat voor soort dak het is. Dit kan een rijtjeshuis, een vrijstaand huis of een bedrijfspand zijn met een hellend of een plat dak. Ook de oppervlakte van het dak kan sterk variëren en van invloed zijn op de kosten van het dakonderhoud. Ten tweede kunt u kiezen welke werkzaamheden u allemaal wilt laten uitvoeren tijdens het dakonderhoud. Het is daarom goed om dit na een gratis dakinspectie te bespreken met één van onze dakspecialisten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud of reparatie van uw dak.

Ook bij spoedgevallen

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie van de dakdekkers en hebben meer dan 20 jaar ervaring, waardoor wij de beste keuze zijn voor dakonderhoud. Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar door heel Nederland, zodat u altijd bij ons terecht kunt in geval van spoed. Onze spoedservice is namelijk dag en nacht bereikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend. Wij zijn altijd snel ter plaatse, zodat u niet lang hoeft te wachten. Onze specialisatie ligt op het gebied van dakbedekking en wij werken uitsluitend met de beste materialen. Dit geeft u voldoende reden om te kiezen voor Platinum Dakdekkers. Wij staan tot uw dienst!

Deskundig en gediplomeerd personeel.

Neem Contact Op

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen en behoeften. U kunt via dit formulier ook een gratis dakinspectie aanvragen. Wij staan klaar om u te helpen!

Telefoonnummer

085 - 060 2750

E-mailadres

info@platinum-dakdekkers.nl

Ons hoofdkantoor

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam