Platinum Dakdekkers

Dakreparatie

Platinum Dakdekkers biedt betrouwbare en duurzame dakreparatie diensten voor elk type dak. Neem vandaag nog contact op!

Dakprojecten door heel Nederland

Een dakdekker waarop u altijd en overal kunt rekenen? Dit klinkt als muziek in de oren, nietwaar? Platinum Dakdekkers werkt altijd zeer nauwkeurig en met meer dan 20 jaar ervaring kunt u rekenen op uitstekende service. Wij inspecteren, onderhouden, repareren en renoveren uw dak, schoorsteen en dakgoten. Ons bedrijf heeft alles in huis om kwalitatief werk te leveren en onze dakdekkers zijn altijd enthousiast en professioneel, ongeacht de omvang van de klus! U kunt onze vakmannen door heel Nederland aan het werk vinden en we beschikken tevens over een spoedservice voor urgente werkzaamheden zoals lekkages. Neem contact op met Platinum Dakdekkers als u vragen heeft of vrijblijvend een offerte wilt ontvangen voor uw dakproject.

Reparatie nodig? 

Een reparatie kan bijdragen aan het behalen van de verwachte levensduur van uw dak en is een goede investering. Reparatie kan gezien worden als onderdeel van het onderhoud van uw dak. Reparaties zijn meestal kleine ingrepen om de algehele conditie van uw dak in topvorm te houden en kunnen doorgaans snel worden uitgevoerd. Echter, als er binnen korte tijd meerdere reparaties nodig zijn, kunnen de kosten oplopen en is het wellicht verstandiger om te overwegen uw dak volledig te laten renoveren. Bent u niet zeker wat de beste oplossing is voor uw dak? Wilt u graag weten hoe uw dak ervoor staat? Dan is het verstandig om Platinum Dakdekkers uit te nodigen voor een dakinspectie. Met onze gratis dakinspectie weet u precies wat u kunt verwachten. Professioneel en vrijblijvend, de keuze is aan u of u onze adviezen opvolgt of niet.

Dakpannen reparatie 

Platinum Dakdekkers is gespecialiseerd in het repareren van hellende daken en kan kapotte dakpannen en nokvorsten moeiteloos vervangen. Losliggende pannen die nog herbruikbaar zijn, worden gereinigd en weer stevig vastgelegd. Andere schade of lekkage aan uw hellende dak wordt snel en nauwkeurig opgelost, dankzij onze ruime ervaring, beschikbaar gereedschap en de juiste kennis. Onze dakdekkers nemen tevens de nodige veiligheidsmaatregelen om de klus efficiënt en met minimale risico’s uit te voeren. Zo kunt u vanaf de begane grond genieten van het resultaat dat zich ontvouwt op uw dak.

Plat dak reparatie 

Lekkage aan uw dak wilt u zo snel mogelijk verhelpen. U loopt anders het risico dat het houten dakbeschot wordt beschadigd en dan bent u nog veel verder van huis. Hoewel bitumen als een van de eenvoudigere dakbedekkingsmaterialen wordt beschouwd om te repareren, vereist het nog steeds zorgvuldigheid en professionalisme.
Een juiste reparatie van bitumen is essentieel, omdat anders problemen zich snel opnieuw kunnen voordoen. Blazen en scheuren zijn typische problemen bij bitumen. Andere materialen, zoals kunststof en polyester, vereisen ook elk hun specifieke aanpak bij reparaties. EPDM is over het algemeen minder gevoelig voor slijtage of schade, en reparaties zijn minder vaak nodig bij dit type dakbedekking.

Kosten

De kosten van een dakreparatie kunnen sterk variëren, afhankelijk van het materiaal en de omvang van de schade. In de meeste gevallen zijn de kosten echter redelijk en verloopt het reparatieproces snel. Men kan ook stellen dat de reparatie van een plat dak niet alleen eenvoudiger is, maar over het algemeen ook goedkoper dan het repareren van een hellend dak. Als u een exact overzicht van de verwachte kosten en het verloop van de werkzaamheden wilt, komen wij graag bij u langs om een accurate en eerlijke offerte aan te bieden. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en gratis. Wij hebben al duizenden tevreden klanten in heel Nederland bediend en ons professionalisme wordt sterk gewaardeerd.

Reparatie weetjes  

Reparatie is een essentieel onderdeel van de inspectie en het onderhoud van uw dak. Door regelmatig zorg te dragen voor uw dak, kunt u niet alleen lekkages voorkomen, maar ook hoge kosten vermijden. Plotselinge hoge kosten zijn vaak het gevolg van onvoldoende aandacht voor uw dak. Als u geen aandacht besteedt aan uw dak, is het als een tijdbom die vroeg of laat zal leiden tot dakproblemen. Deze problemen kunnen echter worden voorkomen of op zijn minst beperkt door periodieke controles, onderhoud en reparaties. Als u wilt dat uw dak de verwachte levensduur bereikt of zelfs langer meegaat, is de juiste aandacht vereist.

Na afloop van iedere reparatie voeren onze dakexperts altijd een kwaliteitscontrole uit. Dit betekent dat het dak wordt getest op 100% waterdichtheid en stevigheid.

Wij krijgen vaak de vraag of wij ook een dak kunnen repareren terwijl het regent. Een dak kan inderdaad prima gerepareerd worden tijdens regenachtig weer. Er zijn namelijk speciale materialen beschikbaar die waterbestendig zijn en zorgen voor een goede hechting, zelfs op natte ondergronden.

Platinum Dakdekkers staat voor kwaliteit en professionaliteit. Wij leveren uitstekende diensten en expertise om uw dakproblemen op te lossen. Neem contact op met onze vriendelijke medewerkers en maak een afspraak, zodat onze dakexperts uw dak kunnen inspecteren en eventuele problemen kunnen verhelpen.

Deskundig en gediplomeerd personeel.

Neem Contact Op

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen en behoeften. U kunt via dit formulier ook een gratis dakinspectie aanvragen. Wij staan klaar om u te helpen!

Telefoonnummer

085 - 060 2750

E-mailadres

info@platinum-dakdekkers.nl

Ons hoofdkantoor

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam