Platinum Dakdekkers

Dakgoten

Platinum Dakdekkers biedt deskundige dakgootreparatie- en vervangingsdiensten. Neem contact met ons op voor advies en installatie van uw dakgoten

Onze expertise

Wij zijn thuis in alle soorten dakwerkzaamheden, inclusief schoorstenen en dakgoten. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie, renovatie of totale vervanging, Platinum Dakdekkers is actief in heel Nederland en verwezenlijkt uw kleine en middelgrote dakprojecten. Onze uitgebreide klantenkring geniet al sinds 2004 van onze expertise. Deze expertise hebben wij niet alleen te danken aan onze jarenlange ervaring en vakkundige opleidingen van al onze dakdekkers, maar ook aan de periodieke cursussen die wij onze medewerkers aanbieden. Hierdoor kunt u nu én in de toekomst op ons rekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave, een zorgeloos verloop en een perfecte uitvoering van uw dakwerkzaamheden.

Dakgoten onderhouden

Wanneer u een huis bezit, heeft u een dak. Of het nu een plat dak of een hellend dak is, uw dak heeft dakgoten en regenpijpen. In veel landen, waaronder Nederland, is het verplicht om deze dakgoten en regenpijpen te plaatsen. Zonder regelmatige aandacht zullen ze snel verstopt raken en lekkages veroorzaken. Als verantwoordelijke huiseigenaar bent u daarom genoodzaakt om niet alleen uw dak, maar ook uw dakgoten regelmatig te onderhouden. Dit houdt in het verwijderen van bladeren en vuil, zodat regenwater altijd vrij kan doorstromen, en het controleren of alle onderdelen stevig vastzitten. Vooral tijdens stormachtig weer of hevige windstoten kunnen loshangende dakgoten en regenpijpen gemakkelijk losraken en beschadigd raken. Het is ideaal om “dakgoot onderhoud” meerdere keren per jaar in uw agenda te noteren, zodat u het niet vergeet. Heeft u hulp nodig? Geen probleem, Platinum Dakdekkers kan uw dakgoten controleren tijdens een dakinspectie of een professioneel onderhoud uitvoeren. Onze dakspecialisten voeren dit graag voor u uit.

Dakgoot reparatie of upgrade

Het repareren van dakgoten kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, waarbij elk type materiaal specifieke oplossingen heeft. Dit kan lokaal gebeuren door scheuren of gaatjes professioneel te dichten. U kunt er ook voor kiezen om de hele dakgoot te upgraden door deze te bekleden met een EPDM-folie. Dit innovatieve materiaal is zowel uiterst robuust als flexibel, heeft een lange levensduur en corrodeert niet. Om het uzelf gemakkelijker te maken en verstopping door takken, bladeren en vogelnesten te voorkomen, kunt u een rooster gebruiken. Zo’n dakgootrooster kan voorkomen dat vogels zich nestelen in uw dakgoot of onder uw dakpannen, enzovoort. Platinum Dakdekkers kan u snel en effectief helpen bij zowel het repareren als upgraden van uw dakgoten en regenpijpen.

Vervanging dakgoten en regenpijpen

Gewoonlijk worden dakgoten en regenpijpen alleen vervangen wanneer de oude niet meer te redden zijn, maar soms kiest men er eerder voor om nieuwe dakgoten en regenpijpen te plaatsen. Dit gebeurt vaak tijdens renovatiewerkzaamheden aan uw gehele huis. Op deze manier krijgt uw huis alvast een meerwaarde en een aantrekkelijkere uitstraling. Bij nieuwbouw of het vervangen van uw versleten dakgoten en regenpijpen zorgen wij graag voor de professionele plaatsing. U kunt uw favoriete materiaal kiezen, zodat uw huis de gewenste uitstraling krijgt. Onze dakspecialisten kunnen u adviseren en samen met u werken aan een mooi resultaat, zodat u een tevreden huiseigenaar bent!

Soorten en materialen op de markt

Er zijn vele soorten dakgoten met elk hun eigen eigenschappen, zodat er altijd een geschikte dakgoot is voor uw huis! Namen zoals bakgoot, zakgoot of kilgoot zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Het meest voorkomende materiaal waaruit ze vervaardigd worden is zink, dat robuust en betaalbaar is. Gietijzer werd vroeger vaak gebruikt, maar tegenwoordig vindt men dit materiaal te zwaar. Toch is het zeer degelijk en heeft het een lange levensduur. Aluminium, bitumen en PVC zijn goedkopere opties die vaak gebruikt worden vanwege hun gemakkelijke hantering en verschillende kleuren waaruit men kan kiezen. EPDM dakgoten gaan erg lang mee en zijn zeer sterk, maar zijn wel iets duurder dan de andere opties. Aan de top staat koper. Koperen dakgoten en regenpijpen worden vaak gebruikt bij rieten daken of landelijke villa’s vanwege hun speciale uitstraling. Koper is prijzig, maar heeft ook een zeer lange levensduur. Elk materiaal en vorm heeft zijn eigen doel. Platinum Dakdekkers voorziet u graag van professioneel advies bij het plaatsen van uw nieuwe dakgoot!

Te moeilijk of geen tijd?

Het plaatsen van dakgoten en regenpijpen kan best een ingewikkelde klus zijn. Ook reparatie of onderhoud kan voor sommige mensen te moeilijk of te veel werk zijn. Gelukkig is Platinum Dakdekkers er om u te helpen met al uw dakwerkzaamheden. Bij ons bent u aan het juiste adres, ook in geval van urgentie. Wij beschikken over een spoedservice waarop u 24/7 kunt rekenen voor een snelle reparatie van bijvoorbeeld lekkage. Of u nu een nieuw dakproject wilt realiseren of uw bestaande dak wilt laten repareren of onderhouden, u kunt genieten van de professionele service van onze dakdekkers. Neem contact op met onze hulpvaardige medewerkers om een afspraak te maken. Wij komen graag ter plaatse om u een vrijblijvende en eerlijke prijsopgave te bieden en uw dakwerkzaamheden tot in perfectie uit te voeren.

Deskundig en gediplomeerd personeel.

Neem Contact Op

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen en behoeften. U kunt via dit formulier ook een gratis dakinspectie aanvragen. Wij staan klaar om u te helpen!

Telefoonnummer

085 - 060 2750

E-mailadres

info@platinum-dakdekkers.nl

Ons hoofdkantoor

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam