Platinum Dakdekkers

Dakpannen

Platinum Dakdekkers biedt deskundige installatie, reparatie en onderhoud van dakpannen. Neem contact met ons op voor hulp!

Veilig werken

Dakspecialist Platinum kan uw pannendak perfect onder handen nemen, zowel voor onderhoud, inspectie, reparatie als renovatie! Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het veilig werken op daken en wij helpen u graag bij kleine en grote dakprojecten. Onze dakdekkers zijn bekend met de veiligheidsmaatregelen en volgen de voorschriften van de brancheorganisatie op. We zorgen er ook voor dat onze dakdekkers voortdurend worden bijgeschoold, zodat we hoogwaardig werk kunnen blijven leveren. Dankzij onze expertise, transparante werkwijze en concurrerende prijzen hebben wij vele tevreden klanten. Dit is essentieel voor een professioneel bedrijf zoals Platinum Dakdekkers! We zijn dan ook erg trots op onze dakdekkers, die dagelijks het beste van zichzelf geven. Schakel ons in voor de uitvoering van uw dakwerkzaamheden en geniet van onze uitstekende service.

Wat kan er fout gaan met dakpannen?

Goed nieuws: dakpannen gaan heel lang mee! Keramische dakpannen gaan zelfs nog langer mee dan betonnen dakpannen, en behouden ook langer hun kleur. Na vele jaren kan het materiaal waaruit de pannen zijn vervaardigd echter gaan corroderen, waardoor ze poreus worden en water gaan absorberen. Hierdoor kunnen ze gaan scheuren en lekken, wat niemand wil. Mos en andere begroeiing kunnen dit verouderingsproces nog eens versnellen, dus het is belangrijk om dit te laten verwijderen om de levensduur van uw dak te verlengen. Bij hevige hagelbuien kan een volledig pannendak vernield raken, vooral als de pannen al verzwakt waren. Zelfs een jong en stevig dak kan echter door storm of een ander ongeval schade oplopen. In dat geval moeten meestal slechts enkele dakpannen worden vervangen. Platinum Dakdekkers staat klaar om u te helpen in elke situatie en komt snel ter plaatse om uw dakproblemen op te lossen.

Dakpannen spoedservice

Helaas kan lekkage soms toch optreden, en meestal op de meest ongelegen momenten! Maar geen paniek, directe actie is vereist! Bel onze spoedservice voor uw dringende dakproblemen, 24/7 bereikbaar. Aarzel dus niet, u kunt ons dag en nacht bereiken om uw lekkage snel te verhelpen. Regenwater dat uw huis binnendringt, moet onmiddellijk worden aangepakt, omdat water hoge kosten en veel schade kan veroorzaken! Schade aan uw dakconstructie, plafond, muren, vloer en uiteraard ook aan uw bezittingen zoals kleding, meubels en zelfs uw matras, die nat kunnen worden. Langdurige lekkage kan tevens schimmelvorming of rotting van balken en ander houtwerk veroorzaken. Wij beschikken over speciale apparatuur om snel de locatie van het lek te vinden, zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat. Heeft u dringend lekkage aan uw pannendak? Platinum Dakdekkers heeft een spoedservice beschikbaar om u te helpen. Aarzel niet en neem direct contact op!

Soorten dakpannen op de markt

Dakpannen zijn de meest voorkomende soort dakbedekking voor hellende daken in Nederland. Er bestaan verschillende soorten dakpannen, waaronder de tegelpan, holle dakpan, holle dakpan met sluitingen, platte dakpan met sluitingen, platte dakpan met ribben en sluitingen en de dakpan met lichte golving en sluitingen. U kunt in principe elke soort kiezen om uw pannendak te realiseren, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Het dak bepaalt mede de stijl van uw huis, dus uw keuze kan variëren van een moderne tot een klassieke uitstraling! Weet u niet zeker welke het beste bij uw huis past? Platinum Dakdekkers geeft u graag vrijblijvend en professioneel advies.

Betonnen en keramische dakpannen

Er zijn twee hoofdmaterialen waaruit dakpannen worden gemaakt: betonnen dakpannen, die meestal de goedkoopste optie zijn, en keramische dakpannen, die gemaakt zijn van gebakken klei. Hoewel keramische dakpannen duurder zijn, gaan ze niet alleen langer mee dan betonnen dakpannen, maar behouden ze ook langer hun kleur. Bij het kiezen van nieuwe dakpannen is het dus belangrijk om te letten op de kwaliteit en levensduur van het materiaal. Duurzaamheid is altijd een verstandige keuze op de lange termijn, en deze investering zal zichzelf altijd terugbetalen. Wij hebben ervaring met verschillende soorten dakpannen en materialen, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u overweegt om uw pannendak te vervangen.

Professionaliteit als standaard

Om dakwerkzaamheden te laten uitvoeren, of het nu gaat om reparatie of renovatie, is het raadzaam om ervaren dakdekkers in te schakelen, zodat uw dak stevig is en 100% waterdicht is. Kies daarom voor een dakdekker die is aangesloten bij de brancheorganisatie, zodat u zeker weet dat u niet wordt opgelicht. Platinum Dakdekkers is zo’n bedrijf waarbij klanttevredenheid voorop staat en professionaliteit als standaard hanteert. U loopt geen enkel risico door simpelweg contact met ons op te nemen, zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen aanbieden voor uw dakproject. Wij zijn gespecialiseerd in het verwezenlijken en verhelpen van dakproblemen voor zowel platte daken als pannendaken. Ons team beschikt over alle benodigde kennis en materialen om kosten te drukken en u van passende garanties te voorzien. Aarzel niet om ons vandaag nog te bellen en ontdek meer over Platinum Dakdekkers.

Deskundig en gediplomeerd personeel.

Neem Contact Op

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw vragen en behoeften. U kunt via dit formulier ook een gratis dakinspectie aanvragen. Wij staan klaar om u te helpen!

Telefoonnummer

085 - 060 2750

E-mailadres

info@platinum-dakdekkers.nl

Ons hoofdkantoor

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam