Platinum Dakdekkers

Ervaren Dakdekkersbedrijf

Platinum Dakdekkers leveren altijd topkwaliteit, met ongeëvenaard vakmanschap en expertise.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Kwaliteit, Ervaring en Kostenbesparing

Sinds 2004

Graag presenteren wij u ons dakdekkersbedrijf en geven wij u een virtuele rondleiding. Ons bedrijf bestaat al sinds 2004 en we kunnen u overtuigen met onze expertise en hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen. Onze dakdekkers zijn stuk voor stuk professioneel opgeleid en zetten zich elke dag volledig in, zodat u altijd verzekerd bent van het best uitgevoerde dakwerk. Terugkerende klanten van Platinum Dakdekkers bevestigen dat u een goede keuze heeft gemaakt door voor ons te kiezen. Klanttevredenheid is van groot belang voor ons en we zijn ervan overtuigd dat dit mede komt door onze heldere en eerlijke aanpak. Platinum Dakdekkers is tevens aangesloten bij de brancheorganisatie en heeft door de jaren heen diverse certificaten behaald. Dakwerkzaamheden krijgen een ander niveau met Platinum Dakdekkers, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Diensten

Onze betrouwbare dakdekkersdiensten

Platte daken

Plat dak: minder kans op stormschade, ideaal voor zonnepanelen, mogelijkheid tot groendak, maar vereist meer onderhoud bij veroudering.

Schoorstenen

Een goed onderhouden dak en schoorsteen voegen waarde toe aan uw huis en voorkomen dakproblemen. Kies voor expertise.

Stormschade

Platinum Dakdekkers biedt een spoedservice voor stormschade aan daken, 24/7 beschikbaar voor efficiënte reparaties.

EPDM dakbedekking

EPDM: hoogtechnologisch synthetisch rubber dat bestand is tegen UV-stralen, extreme temperaturen en zijn flexibiliteit behoudt.

Overal en direct

Actief in uw omgeving, kunnen wij u snel laten ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Nederland is onze speeltuin en wij bieden u een perfecte dienstverlening aan voor al uw dakproblemen. Geen probleem is te ingewikkeld, te groot of te klein voor Platinum Dakdekkers. Wij klaren uw klus gewoonweg overal en direct! Snel handelen is geen probleem voor ons, vooral als er spoed is bij de klus. Dankzij onze professionele interventies worden jaarlijks honderden gezinnen geholpen en genieten zij nu van een doeltreffend en lekkagevrij dak. Ontdek ons door heel Nederland.

Kies voor Platinum Dakdekkers

Kies voor dakdekkersbedrijf Platinum Dakdekkers voor professioneel vakmanschap en betrouwbare service die uw dakproject tot een succes maken. Met meer dan 20 jaar ervaring en een passie voor kwaliteit, staan wij garant voor duurzame oplossingen en tevreden klanten.

Uitgebreide vakkundigheid

Heeft u last van lekkage? Heeft de recente storm schade veroorzaakt aan uw dak? Is uw dak toe aan inspectie of onderhoud? Wellicht is een kleine reparatie voldoende, of bent u toe aan een complete renovatie van uw dak. Onze expertise reikt verder dan alleen dakbedekking; we kunnen ook schoorstenen en dakgoten aanpakken. Ons dakdekkersbedrijf staat voor kwaliteit en uitgebreide vakkundigheid. Dit betekent dat wij een brede kennis hebben van verschillende soorten daken en materialen. U bent dus bij ons aan het juiste adres als u uw dakproblemen zorgeloos wilt laten oplossen. Platinum Dakdekkers maakt uitsluitend gebruik van A-kwaliteit materialen en we beschikken over het benodigde gereedschap en grote werktuigen zoals een steiger, dakpannenlift en meer.

Vakmanschap

Ervaar uitmuntend vakmanschap dat uw project tot in perfectie realiseert!

Hoogwaardige Materialen

Kies voor kwaliteit met hoogwaardige materialen voor duurzame resultaten!

Kwaliteits Onderhoud

Professioneel onderhoud voor langdurige kwaliteit en optimale werking van uw dak.

Platinum Dakdekkers

Onze Cijfers

platinum-dakdekkers
Klanten beoordeling
0
Gratis dakinspecties
0 +
Voltooide projecten
0 +
Jaren ervaring
0 +

Alle dakbedekkingsmaterialen

Wanneer u uw dak wilt laten vernieuwen, is het verstandig om alle voor- en nadelen van verschillende soorten dakbedekking op een rijtje te zetten. Denk ook na over uw toekomstplannen voor uw dak, zodat u later geen spijt krijgt van uw keuze. Misschien wilt u in de toekomst zonnepanelen of een airco laten plaatsen, of wilt een graag een groen dak? Het is beter om uw dak goed voor te bereiden en uw keuze hierop af te stemmen! Wij adviseren u graag over alle soorten dakbedekking en denken anticiperend met u mee. Platinum Dakdekkers kan alle soorten daken aan, of u nu een plat dak heeft of een hellend dak. Wij voeren reparaties en renovaties uit aan uw pannendak, bitumen dakbedekking, EPDM dakbedekking en andere materialen. We zorgen altijd voor de juiste aanpak, zodat u het beste resultaat krijgt. Dakpannen kunnen hergebruikt worden of vervangen worden. Bitumen kan gerepareerd worden of volledig vernieuwd. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leggen van EPDM daken, die bijzondere eigenschappen hebben en zeer sterk zijn!

Reviews

Dit Vinden Onze Klanten

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dakdekkers zijn getraind en hebben kennis van de geldende veiligheidsmaatregelen, zodat we altijd veilig op uw dak kunnen werken. U kunt dus met een gerust hart toekijken hoe wij uw dak professioneel onder handen nemen. Al onze dakdekkers krijgen de nodige cursussen aangeboden en zijn op de hoogte van alle regels en voorschriften. Wij weten dat velen van u uitstekende klussers zijn en graag zelf alles willen doen, wat begrijpelijk is. Echter, let op! Elk jaar gebeuren er veel ongevallen, helaas zelfs met dodelijke afloop. Deze ongevallen hadden voorkomen kunnen worden als de juiste veiligheidsmaatregelen waren genomen. Klussen op grote hoogte brengt zeker risico’s met zich mee. Het is verstandig om dakwerkzaamheden over te laten aan onze ervaren dakdekkers, die hier dagelijks routine in hebben. Dit zorgt niet alleen voor een snelle en vlotte afhandeling, maar ook voor de nodige veiligheid, dankzij jarenlange ervaring en het gebruik van de juiste materialen en gereedschappen.

24/7 Ondersteuning

24/7 Ondersteuning – Wij staan altijd voor u klaar, dag en nacht, om uw dakproblemen snel en efficiënt op te lossen. Ons team van experts is slechts een telefoontje verwijderd om u te helpen, ongeacht het tijdstip. Vertrouw op onze betrouwbare en responsieve service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

24/7

085 - 060 2750

Het proces

Hoe gaan wij te werk?

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw dakproject!

Inspectie

Profiteer van een grondige dakinspectie door onze specialisten.

Aan de slag

Onze experts gaan aan de slag en realiseren uw klus binnen enkele dagen.

Eindresultaat

Geniet van een prachtig eindresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet!

Gratis dakinspecties

Dankzij periodieke dakinspecties kunt u op de lange termijn aanzienlijke kosten besparen. Hier is wat uitleg. Wanneer u zelden of nooit naar uw dak omkijkt, is het slechts een kwestie van tijd voordat u dakproblemen krijgt. Dakproblemen ontwikkelen zich meestal langzaam en subtiel, vooral als er geen regelmatige inspecties worden uitgevoerd. Ze kunnen al geruime tijd aanwezig zijn voordat u ze aan de binnenkant opmerkt. Dit betekent dat er mogelijk al aanzienlijke schade is aan de dakconstructie, plafonds, isolatie en meer. Schimmelvorming en rot in de dakconstructie kunnen leiden tot hoge reparatiekosten. Kosten die u had kunnen voorkomen door middel van een dakinspectie. Bij Platinum Dakdekkers kunnen we snel potentiële lekkages herkennen en problemen voor zijn door tijdig actie te ondernemen. We voeren grondige en professionele inspecties uit en geven u vrijblijvend advies en een eerlijke prijsopgave, zodat u na overweging kunt beslissen. Neem contact op met Platinum Dakdekkers voor een dakinspectie en ontdek onze uitstekende service.