Platinum Dakdekkers

Veelgestelde Vragen

Onze dakdekkersdiensten zijn efficiënt, erkend en professioneel.

Ja, wij begrijpen dat dakproblemen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom bieden wij bij Platinum Dakdekkers een 24/7 spoedservice aan. U kunt altijd op ons rekenen, zelfs in noodgevallen, om snel en efficiënt te reageren op uw dringende dakreparatiebehoeften.

Ja, bij Platinum Dakdekkers bieden wij gratis dakinspecties aan. Onze ervaren dakdekkers komen bij u langs om uw dak grondig te inspecteren en eventuele problemen of potentiële risico’s te identificeren.

Bij Platinum Dakdekkers werken we uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. We bieden een breed scala aan dakmaterialen, waaronder bitumen, EPDM, PVC, dakpannen en meer. Onze materialen zijn duurzaam, betrouwbaar en ontworpen om uw dak langdurige bescherming te bieden.

Ja, bij Platinum Dakdekkers zijn al onze diensten volledig verzekerd. We zorgen ervoor dat zowel onze medewerkers als uw eigendommen tijdens het werk beschermd zijn. U kunt met gemoedsrust op ons vertrouwen, wetende dat we zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen en dekking hebben voor onvoorziene omstandigheden.

Ja, we begrijpen dat het indienen van een verzekeringsclaim voor dakreparaties een complex proces kan zijn. Bij Platinum Dakdekkers staan we klaar om u te helpen. Onze experts hebben ervaring met het omgaan met verzekeringsmaatschappijen en kunnen u begeleiden bij het indienen van uw claim en het verkrijgen van de vergoeding die u verdient.

Ja, bij Platinum Dakdekkers bieden we 15 jaar garantie op bijna al ons werk. We streven naar uitmuntendheid in vakmanschap en klanttevredenheid. Als er zich onverhoopt problemen voordoen na de voltooiing van het project, zullen we er alles aan doen om het recht te zetten en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Heeft u nog vragen?

Stel uw vragen gerust. Bij noodgevallen kunt u dag en nacht contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen.

24/7

085 - 060 2750